top of page

Dit ben ik

>20 jaar eventkennis

Sinds 2002 ben ik actief in de evenementenbranche. Destijds voornamelijk in de catering en voornamelijk als ambulant en uitzendkracht voor alle gevestigde grote cateraars van Nederland. 2008 rondde ik de hogere hotelschool (Hospitality Management, BA) af in Engeland aan de Univeristy of Brighton. Vanaf dat moment begint mijn carrière op topniveau als projectmanager bij een full service high-end cateraar. Hier leer ik de kneepjes van het vak op de mooiste locaties, met de beste chefs en voor de meest prestigieuze klanten.

 

In deze rol van eventplanner ken ik ondertussen verschillende bijzondere locaties als kerken en musea op m’n duimpje en leer ik goed inschatten wanneer zaken mogelijk en onmogelijk zijn.

 

Juist het onmogelijke mogelijk maken, daar gaat mijn bloed sneller van stromen.

 

Door alle verschillende events – van immens groot tot intiem en exclusief- die ik heb mogen organiseren voor talloze opdrachtgevers, ben ik van vele markten thuis en kijk ik uit naar een mooi nieuw event!

EVENT ORGANiSATION

CATERING

pre-productie

projectmanager

producer

Technische productie

event planner

hospitality manager

en verder

In het bezit van een vrachtwagenrijbewijs ​​+ Code 95

VCA VOL   

School of House afgerond

BA, Hospitaly Management aan The University of Brighton​ (UK)

daarom kies je voor mij

Wanneer het evenement van A tot Z dient te kloppen, neem ik graag de planning en voorbereiding voor mijn rekening. Ik ben een realist en een doener. Ik zie niet snel obstakels, hou van uitdagingen. Recht door zee maar weet de rust te bewaren in het team; uiteindelijk gaan we met zijn allen voor hetzelfde doel. Ik heb veel kennis in totaalproducties en kan hier dus de leiding over nemen. Desgewenst kan ik bij grote producties op specifieke onderdelen ondersteunen.

DIT ZEGGEN DE OPDRACHTGEVERS

" ‘Magic’ Mike heeft het vermogen om zaken gewoon te regelen zonder daarbij zelf op de voorgrond te hoeven treden. Hij is daarmee dienend aan het grotere geheel en dien ten gevolge een gewaardeerde eventcollega die wij met groot vertrouwen en zeer regelmatig inzetten wanneer de inhoud van de klus daarom vraagt!"

Patrick Roubroeks, XSAGA
#1 Bea World Top 30 Event agencies 2020 
#1 Eventex Top 50 Event Organizers & Agencies 2019/2020 

"De professionaliteit van Mike ligt in het denken in oplossingen, snel handelen waar dat nodig is en zijn uitstraling en werkwijze gedurende het hele traject. Mike is voor mij een verademing om mee te werken."

Ilse Hofstee, OXYGEN EVENTS

"Mike is een echte event professional.

Iemand met wie ik ontzettend graag samenwerk, zowel in voorbereiding als op het event zelf. High end, oog voor detail, brede vakkennis, communicatief sterk, energiek, een echte aanpakker en altijd vrolijk! Ik kijk uit naar een volgende samenwerking."

Joyce van Spengen, Jinth Eventmanagement

"Ik ken Mike al vanaf zijn 16e, hospitality zit in zijn DNA, daar is hij mee geboren. Ik heb hem zien groeien van een hard werkende horeca-liefhebber tot een gepassioneerde en zeer kwalitatieve event-organisator. Als ik met Mike samen werk weet is dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is, een perfectionist in zijn vak, zo ken ik er maar weinig. Niet onbelangrijk, Mike is een super leuke vent, heel sociaal, met een gezonde dosis humor, dat maakt het samenwerken nog leuker!"

Mosanne Monod de Froideville, Guest Agency

dit ben ik in m'n vrije tijd

Mike de Vries - bruiloft_edited.jpg
Schermafbeelding%202020-05-28%20om%2014.
Schermafbeelding%202020-05-28%20om%2014.
Mike - vuur.webp
Schermafbeelding%202020-05-28%20om%2014.
Schermafbeelding 2020-05-28 om 14.12.07.

GET IN ToUCH!

contact

Heb ik je interesse gewekt? Ik denk graag eens vrijblijvend met je mee.
Je kunt me bellen, mailen of het formulier invullen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Mike de Vries

Tel: 06-41841577

info@deeventarchitect.nl

  • Gray LinkedIn Icon

Bedankt voor je bericht!

bottom of page